Spring Rolls med grøntsager med vilde ris og asiatisk agurkesalat med mynte og ingefær
10 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne vegetariske og appetitvækkende opskrift med Spring Rolls med grøntsager, vilde ris og asiatisk agurkesalat med mynte og ingefær. Drys eventuelt retten med lidt frisk chili og knuste koriander for at give mere smag og styrke til retten.

Opskriften er kan med fordel benyttes til de kødfrie dage i kantinens buffet, både som aftensmad eller frokostanretning.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Spring Rolls med grøntsager
4-5 agurker
200 g vilde ris (Basmatiris kan også fint bruges)
50 g frisk ingefær
2 rødløg
1 håndfuld mynte
Evt. lidt friske koriander

Marinaden:
½ dl. olivenolie
2 spsk. eddike
1 spsk. sukker
Salt og peber

Fremgangsmåde

Spring Rolls med grøntsager tilberedes efter anvisning på posen. Imens koges risene efter anvisningen på pakken.
Agurkerne skylles og skæres i tern eller skiver. Ingefæren og rødløg skrælles og snittes i meget fine tynde strimler.
Bland agurk, ingefær og rødløg sammen med marinaden i en stor skål.

De sprøde Spring Rolls med kylling anrettes sammen med risene og den asiatiske agurkesalat på et stort fad eller i små portionsskåle. Retten toppes af med frisk mynte, koriander og eventuelt en smule fintsnittet ingefær. Server eventuelt lidt ekstra marinade som tilbehør i små skåle.

Marinaden
Olivenolie, eddike og sukker røres sammen indtil marinaden har en jævn konsistens. Tilføj eventuelt lidt salt og peber.

TIPS! Agurkesalaten kan eventuelt suppleres med lidt frisk chili.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med grøntsager