"Green Bowl" med Van Choy Mini med oksekød og fennikelsalat, avocado og cashewnødder
10 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Prøv denne nemme og smagfulde opskrift på Van Choy Mini med oksekød, sprød fennikelsalat, blød avocado og crunchy cashewnødder. For at fuldende retten kan du drysse den med lidt ekstra cashwenødder, krydderurter og dild.

Retten kan med fordel serveres portionsanrettet i bowls eller på buffeten.

Velbekomme!

Ingredienser

30 stk. Van Choy Mini med oksekød
3 stk. fennikel – fintsnittet
5 modne avokadoer
6 lime
Saft fra 10 fint revet ingefær
100 g cashew nødder
2 spsk olie
Lidt spinat
Lidt krydderurter f.eks. persille

Fremgangsmåde

Van Choy Mini med oksekød tilberedes efter anvisning på pakken. Fennikel skylles og snittes fint, og vendes efterfølgende i saften fra 1 lime, olie, salt og lidt peber. Halvdelen af avokadoerne moses groft med en gaffel og blandes med ingefærsaft, resten af avokadoerne skæres i tykke skiver.

Benyt med fordel portionsskåle til anretningen. I hver skål fordeles 3 sprøde miniruller, fennikelsalat, avokadomos, avokadostykker, ½ lime samt lidt spinat. Anretningerne drysses til sidst med lidt cashewnødder og lidt krydderurter f.eks. dild.

TIPS! I stedet for fennikel kan spidskål eller hvidkål også sagtens bruges.

Produkt i opskrift

Van Choy Mini med oksekød