Van Choy Mini med grøntsager
225 ˚C, 9-11 min.
24 stk.

Beskrivelse

De sprøde og veganske Van Choy forårsruller med grøntsager består af en knasende sprød dej, nænsomt pakket med hvidkål, bønnespirer, porrer og gulerødder. Forårsrullerne er velkrydrede og fyldt med varme krydderier som løg og ingefær.
Vi har sikret dig et produkt af høj kvalitet og god smag er i højsædet, og hvor de 9-11 min. tilberedning i ovn, direkte fra fryseren, sørger for nem servering. Den tid kan du bruge på nemt og lækkert tilbehør.
De sprøde veganske forårsruller passer perfekt til portionsanretninger, mødesnacks eller som grab & go på buffeten. Ens for alle koncepter er at de især gør sig godt til sprøde salater og spicy dips.

Hvidkål (30%), bønnespirer (13%), rismel, rapsolie, HVEDEMEL, vand, porre (6%), gulerødder (3%), majsstivelse, maltodextrin, salt, bouillon (grøntsagsekstrakter (gulerod, porre, løg, hvidløg), salt, solsikkeolie, krydderiekstrakter), modificeret stivelse, tørret løg, ingefærpuré, tørret rød peber, sukker, stabilisator (methylcellulose), SOJASAUCEPULVER (SOJABØNNER, HVEDE, salt), løg, krydderier.
Næringsværdi pr. 100 g

Energi - 216 Kcal / 901 kJ
Fedt - 11,2 gram
heraf mættet fedt - 0,8 gram
Kulhydrater - 24,8 gram
heraf sukkerarter - 2,6 gram
Protein - 3,0 gram
Salt - 0,8 gram
Varmluftsovn: 225 ˚C ca. 9-11 min.