Samosa med grøntsager
14-15 min.
15 stk.

Beskrivelse

Daloons veganske Samosaer med grøntsager er veganske og består af en knasende sprød dej, nænsomt pakket om et lækkert fyld bestående af kartofler, løg, gulerødder og ærter tilsat varme krydderier.

Samosaerne er nemme og hurtige at tilberede og har mange tilberedningsmuligheder. Samosaerne kan tilberedes i en varmluftsovn ved 220 grader i ca. 14-16 min. De kan også tilberedes i konvektomat ved 200 grader i ca. 14-15 min. En sidste tilberedningsmulighed er i frituren direkte fra frost ved 180 grader i 8-9 min. Ens for alle tilberedningsmulighederne er, at samosaerne kan tilberedes direkte fra frost.
De sprøde samosaer med grøntsager er et godt bud på vegansk tilbehør til portionsanretninger eller som grab & go på buffeten.
HVEDEMEL, kartofler (17%), vand, løg (12%), gulerødder (9%), ærter (9%), rapsolie, majsmel, krydderiblanding (krydderier, salt, sortkommen), sukker, tomatpuré, stabilisator (methylcellulose), salt, citronsaftkoncentrat, risstivelse, tørrede korianderblade.
Næringsværdi pr. 100 g

Energi - 189 Kcal / 791 kJ
Fedt - 10,2 gram
heraf mættet fedt - 0,7 gram
Kulhydrater - 21,3 gram
heraf sukkerarter - 3,3 gram
Protein - 3,0 gram
Salt - 0,4 gram
Varmluftsovn: 220 ˚C i ca. 14-16 min.
Friture: 180 ˚C i ca. 8-9 min.
Konvektomat: 200 ˚C i ca. 14-15 min. Lad produkterne ligge på en rist over en bageplade.
Merrychef (eikon e2s):
1 stk.: 275 ˚C, 80 % mikro, 65 % pwr, 01:10 min.
2 stk.: 275 ˚C, 90 % mikro, 90 % pwr, 01:10 min.