Spring Rolls med kylling med smørbagt blomkål, mandler og karryolie
10 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Hvem elsker ikke en sprød og lækker forårsrulle? I denne opskrift får du vores Spring Rolls med kylling med smørbagt blomkål, mandler og karryolie. Giv eventuelt retten lidt ekstra krydderurter for et friskt pift! Du kan med fordel supplere retten med lækre sprøde salater af sæsonens grønt og spicy dips. Hvis du ønsker et vegetarisk alternativ til vores Spring Rolls med kylling kan du med fordel vælge vores Spring Rolls med grøntsager.
Retten er særlig god til portionsservering, men kan også nemt være en del af kantinens frokostbuffet.
Velbekomme!
Retten er særlig god til portionsservering, men kan også nemt være en del af kantinens frokostbuffet.
Velbekomme!
Ingredienser
10 stk. Spring Rolls med kylling
2-3 blomkål, alt efter størrelse
200 g. smør
1 dl. madolie
1 spsk. nøddeolie
1 spsk. karry
100 gram groftskåret mandler
2-3 blomkål, alt efter størrelse
200 g. smør
1 dl. madolie
1 spsk. nøddeolie
1 spsk. karry
100 gram groftskåret mandler
Fremgangsmåde
Skær blomkål i kvarte eller mindre stykker, og fordel dem i et ovnfast fad. Stykkerne smørres med blødt smør og lidt olie og krydres med salt og peber.
Bag blomkålsstykkerne i ovnen sammen med Spring Rolls med kylling, der tilberedes efter posens anvisning. Hæld evt. lidt smør og olie over blomkålen undervejs så de bliver gyldne.
Olie og nøddeolie, lunes i gryde til ca. 50 grader hvorefter karryen tilsættes.
Servér forårsrullerne med de bagte blomkålsstykker, der overhældes med den lune karryolie, og krydr med mandler og evt. lidt frisksnittet forårsløg.
Bag blomkålsstykkerne i ovnen sammen med Spring Rolls med kylling, der tilberedes efter posens anvisning. Hæld evt. lidt smør og olie over blomkålen undervejs så de bliver gyldne.
Olie og nøddeolie, lunes i gryde til ca. 50 grader hvorefter karryen tilsættes.
Servér forårsrullerne med de bagte blomkålsstykker, der overhældes med den lune karryolie, og krydr med mandler og evt. lidt frisksnittet forårsløg.