Hvidkålsrouletterne tilberedes efter anvisning på posen. Imens koges kartoflerne i vand med lidt salt. Mælk og fløde hældes op i en gryde og koges op, hvorefter det jævnes med maizenamel udrørt i en smule koldt vand. Smag saucen til med sukker og eddike, og krydr gerne med frisk reven peberrod efter smag. Spæd eventuelt saucen op med lidt af kogelagen fra de færdige hvidkålsrouletter, det giver en mere dyb smag. Tilsæt smør i en gryde med lidt vand (ca. 2-3 spsk. vand). Tilsæt de færdige kartofler og lad dem smørdampe i ca. 1-2 min. under låg. Lige inden servering tilsættes reven skal af citron og rigeligt med friskhakket persille. Smag evt. kartoflerne til med lidt salt, peber og citronsaft. Anrettes dekorativt på fad eller tallerken og toppes af med lidt ekstra finthakket persille og citronskal.
TIPS! Lidt dejlige dampede sæsongrøntsager kan være et fint supplement til retten