Samosa med grøn salat, kikærter og oliven
10 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Samosaer er både lækkert og utrolig nemt når det skal gå lidt stærkt! Prøv vores opskrift på samosa med grøn salat, kikærter og oliven. I denne opskrift har vi brugt kikærter men du kan sagtens skifte kikærter ud med andre bælgfrugter. Drys eventuelt med lidt ekstra chili for en mere spicy smag.

Du kan enten servere retten portionsanrettet i bæredygtige paptallerkner eller anrettet på serveringsfade på kantinens frokostbuffet.

Velbekomme!

Ingredienser

20 stk. Samosa med grøntsager
500 g blandet salater
200 g oliven
200 g kogte kikærter
2 citroner
1 dl oliven olie
500 g cremefraiche
Salt og peber

Fremgangsmåde

Samosa tilberedes efter anvisning på posen. Bland salaten med oliven og kogte kikærter, og krydr med olie, citronsaft, salt og peber. Anrettes med Samosa, og serveres med cremefraiche som tilbehør.

Tips!
Drys evt. med lidt sorte sesam, chili og lidt spidskommen, hvis der ønskes en mere ”varm” krydring

Produkt i opskrift

Samosa med grøntsager