China Maxi med oksekød serveret med røde nudler rørt med ingefær og chili
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne appetitvækkende og velsmagende China Maxi forårsrulle med oksekød serveret med røde nudler, rørt med ingefær og chili. Suppler eventuelt med en sur-sød chilisauce der fungere perfekt som dyppelse sammen med de kogte nudler.

Servér retten på kantinens frokostbuffet eller som portionsanrettet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. China Maxi forårsruller med oksekød
500 g tørrede æggenudler
140 g tomatkoncentrat (1 ds.)
2 finthakkede løg
1 ds. Kokosmælk (400 g.)
Saften af 2 lime
2 spsk. fintskåret ingefær
1 rød chili

Fremgangsmåde

Tilbered China Maxi forårsruller med oksekød og nudlerne efter anvisning på poserne.
Svits løgene med tomatkoncentrat, og tilsæt kokosmælken.
Smag til med limesaft, ingefær og chili samt salt og peber. Vend nudlerne i cremen lige inden servering.
Anret nudlerne dekorativt i små reder, evt. med et ekstra drys frisk ingefær, chili skiver og frisk koriander.

Produkt i opskrift

China Maxi, Forårsrulle med oksekød