Økologiske miniruller med spicy perlespelts-salat
10 pers.
45-50 min.

Beskrivelse

Hvem er ikke fan af en smagfuld og appetitlig mini forårsrulle? I denne opskrift får du vores økologiske og veganske miniruller med spicy perlespelts-salat som fungere rigtig godt til de grønne og kødfrie dage på kantinens buffet. Perlespelt kan fint erstattes eller suppleres med hvedekerner eller bygkorn.

Servér retten på kantinens frokostbuffet eller som portionsanrettet i bæredygtige wok-bokse.

Velbekomme!

Ingredienser

30 stk. Økologiske Mini Spring Rolls
250 g perlespelt
250 g grønne ærter
1-2 rødløg
2 forårsløg
1-2 røde chili efter smag
2 spsk. rapsolie
2 spsk. æblecidereddike

Fremgangsmåde

De økologiske miniruller tilberedes efter anvisning på æsken.
Kog perlespelt i rigeligt vand i ca. 45 min. med lidt salt. Lad perlespelt herefter afkøle. Imens perlespelten koger, snittes forårsløg og rødløg fint.
Den afkølede perlespelt vendes med rødløg, forårsløg, de grønne ærter og chili efter behov. Salaten smages til med olie, æblecidereddike og salat.
Herefter kan du anrette salat med minirullerne.

TIPS! – I stedet for perlespelt kan man også bruge hvedekerner eller bygkorn.

Produkt i opskrift

Økologiske Mini Spring Rolls