Spring Rolls Maxi "TO GO" med fyld af svampe, ris og bladselleri
10 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Em god gammel klassiker i en ny og moderne version! Hvem elsker ikke hotdog style? Prøv denne TO-GO "hotdog-style" Spring Roll Maxi med et fyld af ris, friske svampe, bladselleri, toppet af med ristede sesamfrø og fintsnittet selleri.

En hurtig men smagfuld måde at tilberede en forårsrulle! Retten kan fordel benyttes som portionsservering eller på buffeten.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Spring Roll Maxi
100 g kogt basmatiris
1 gulerod – skåret i strimler
250 g friske svampe – f.eks. champignon/østershatte
100 g bladselleri – fintsnittet
100 g løg
2 tsk. Five Spice krydderi
Lidt soyasauce
Eventuelt lidt sesamfrø

Fremgangsmåde

Spring Roll Maxi tilberedes efter anvisning på posen og afkøles en smule før anretning.
Risene tilberedes efter anvisning på pakken. Bladselleri, løg, gulerødder og svampe skylles og snittes fint, og ristes efterfølgende på en varm pande med lidt olie. Grøntsagerne og risene blandes sammen i en stor skål og smages til med five spice krydderi og soyasauce.

Forårsrullerne flækkes på langs og fyldes med grøntsagsfyldet. Pynt eventuelt retten af med lidt ristede sesamfrø og fintsnittet bladselleri.

TIPS! Ris kan fint erstattes af minimajs eller bambusskud



Produkt i opskrift

Spring Roll Maxi