Mini Burritos gratineret med tomat og oliven tapanade
10 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Er Mini Burrtios et perfekt bud på en snack? Ja, selvfølgelig! I denne opskrift får du vores Mini Burritos med Tex-Mex oksekød gratineret med tomat og oliven tapanade. Opskriften kan med fordel serveres med en cremet creme fraiche dip rørt med hakket rødløg og persille.

Servér enten denne anretning som mødesnack eller til en tapasanretning sammen med andre snacks på kantinens buffet.

Velbekomme!

Ingredienser

30 stk. Mini Burritos med Tex-Mex
75 g oliven tapenade
75 g tomat tapenade/pesto
Lidt blandet salat

Fremgangsmåde

Mini Burritos med Tex-Mex fordeles på en bageplade.
Halvdelen pensles med tomat tapenade og den anden halvdel med oliven tapenade.
Herefter tilberedes mini Burritos efter anvisning på æsken.
Anret de gratinerede mini Burritos dekorativt i fad/skål eller som portionsservering i små skåle med en blandet salat til.

Tip! – Server eventuelt lidt creme fraiche, rørt med hakket rødløg, og persille til rullerne.

Produkt i opskrift

Mini Burritos med Tex-Mex