Salatbowl med Sweet Potato Falafel, quinoa og grillet tomater
10 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Bowls med grønt er både lækkert og utrolig nemt, når det skal gå lidt stærkt. Prøv vores opskrift på Salatbowl med Sweet Potato Falafel, quinoa og grillede tomater. Retten passer perfekt til de kødfrie dage på kantinens buffet og du kan nemt erstatte eller supplere med ekstra grønt tilbehør.

Du kan med fordel servere retten som byg-selv bowl på kantinens frokostbuffet.

Velbekomme!

Ingredienser

30 stk. Sweet potato falafel
500 g blandet grøn salat
500 g hvedekerner – kogt
500 g cherry tomater
3 citroner
1 spsk nigellafrø
1 bundt frisk mynte
2 rødløg

Fremgangsmåde

Sweet potato falafel tilberedes efter anvisning på posen.
Skyl salaten og bland den med hvedekerner.
Salaten smages til med olivenolie, hakket rødløg, nigellafrø, citronsaft, salt og peber.
Tomaterne halveres og grilles. Anret det hele dekorativt i portionsskåle med kvarte citroner og frisk mynte.

TIPS! – Hvedekerner kan også erstattes af cous cous.

Produkt i opskrift

Sweet Potato Falafel