Spring Rolls med grøntsager med topping af kylling, forårsløg, peanuts og mangodip
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Er du også fan af forårsruller? Så vil du elske denne ret! I denne opskrift får du nemlig vores sprøde vegetariske Spring Rolls med grøntsager med topping af kylling, forårsløg, peanuts og mangodip i "hot-dog" style. Den klassiske forårsrulle på en hel ny og sprød måde!

Hvis man ønsker at lave opskriften vegetarisk så kan kylling sagtens skiftes ud med stegte svampe.

Retten gør sig særlig godt som portionsanretninger men kan også sagtens fungere som grab & go på kantinens buffet!

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Spring Rolls med grøntsager
200 g kyllingefilet i strimler
1 bundt forårsløg
3 spsk. mangochutney
1 spsk. kokoscreme
2 spsk. ristet kokosmel
2 spsk. peanuts - grofhakket

Fremgangsmåde

Spring Rolls med grøntsager tilberedes efter anvisning på posen.
Imens steges kyllingestykkerne i lidt olie.
Når forårsrullerne er færdige, laves et snit på langs, som ved et pølsebrød, og forårsrullerne fyldes med kylling, snittet forårsløg, peanuts, kokosmel og en dip blandet af mangochutney og kokoscreme.
Pynt eventuelt rullerne med lidt friske krydderurter.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med grøntsager