Hvidkålsrouletter med salat af quinoa, valnødder og æblemarinade
10 pers.
40-45 min.

Beskrivelse

Prøv denne lækre og nemme opskrift på hvidkålsrouletter med lækker salat af quinoa med sprøde valnødder og syrlig æblemarinade. Et friskt og lækkert alternative til de klassiske opskrifter med hvidkålsrouletter.

Opskriften er nem at lave, og den er et sikkert hit på buffeten eller som portionsservering! Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Hvidkålsrouletter
300 g quinoa
100 g valnødder
1 bundt forårsløg
3 æbler – skåret i mindre
Lidt spæd salat f.eks. rucola, spinat eller hjertesalat
Eventuelt lidt krydderurter f.eks. koriander

Æblemarinade
1/3 dl. Æblecider eddike
1 dl. Rapsolie
1 spsk. honning
1 spsk. sennep

Fremgangsmåde

Hvidkålsrouletterne tilberedes efter anvisning på posen. Lad hvidkålsrouletterne afkøle nogle minutter inden servering.
Kog quinoa i let saltet vand efter anvisning på pakken og lad dem efterfølgende køle af i en sigte. Æblerne skæres i fine tern og forårsløgene snittes fint. Fordel salaten på et fad sammen med quinoa, valnødder, æbler og fintsnittet forårsløg. Fordel de lune hvidkålsrouletter på fadet – evt. opskåret. Pynt af med lidt ekstra salat, valnødder og koriander. Afslutningsvis overhældes anretningen med æblemarinaden.

Æblemarinade
Pisk æblecider eddike, rapsolie, honning og sennep sammen og smag til med lidt salt og peber.

TIPS! Valnødder kan fint erstattes af andre nødder f.eks. mandler og hasselnødder

Produkt i opskrift

Hvidkålsrouletter