Spring Rolls med kylling med kokos, lime ris og sød chilisauce
10 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Hvem elsker ikke en lækker og sprød forårsrulle? Prøv denne opskrift på vores sprøde og appetitvækkende Spring Rolls med kylling med kokos, lime ris og sød chilisauce. Drys eventuelt med lidt ekstra krydderurter for at give retten et friskt pift.
Retten er særlig god til portionsservering, men kan også nemt være en del af kantinens frokostbuffet.
Velbekomme!
Retten er særlig god til portionsservering, men kan også nemt være en del af kantinens frokostbuffet.
Velbekomme!
Ingredienser
10 stk. Spring Rolls med kylling
600 g jasminris
1 ds. Kokosmælk (400g)
4 dl. vand
1 lime
100 g kokosflager
Sød Chilisauce:
2 store milde røde chili (Jalapenos)
200 g hakket tomater
2 spsk. limesaft
4 spsk. flormelis
4 fed hakket hvidløg
2 spsk. friskhakket ingefær
1 lille bt. frisk koriander
2 spsk. soyasauce og 2 spsk. vand
600 g jasminris
1 ds. Kokosmælk (400g)
4 dl. vand
1 lime
100 g kokosflager
Sød Chilisauce:
2 store milde røde chili (Jalapenos)
200 g hakket tomater
2 spsk. limesaft
4 spsk. flormelis
4 fed hakket hvidløg
2 spsk. friskhakket ingefær
1 lille bt. frisk koriander
2 spsk. soyasauce og 2 spsk. vand
Fremgangsmåde
Spring Rolls med kylling tilberedes efter anvisning på posen.
Kog risen med kokosmælk og vand, og lidt salt.
Bland imens alle ingredienserne til den søde chilisauce.
Anret forårsrullerne med risene og den søde chilisauce og dekorer retten med kokosflagerne.
Kog risen med kokosmælk og vand, og lidt salt.
Bland imens alle ingredienserne til den søde chilisauce.
Anret forårsrullerne med risene og den søde chilisauce og dekorer retten med kokosflagerne.