
Spring Rolls med grøntsager, bagte grønne asparges og krydderurtesalsa


Beskrivelse
Hvem elsker ikke en lækker og sprød forårsrulle? I denne opskrift får du vores sprøde og vegetariske Spring Rolls med grøntsager, bagte grønne asparges og krydderurtesalsa. Drys eventuelt med lidt ekstra krydderurter for at give retten et friskt pift. Retten kan også med fordel supplere med andre sprøde og lækre salater evt. med sæsonens grønt.
Retten er særlig god til portionsservering, men kan også nemt være en del af kantinens frokostbuffet. ristede sojasvampe.
Velbekomme!
Ingredienser
10 stk. Spring Rolls med grøntsager
1 kg. grønne asparges
1 porre
Salsa:
½ dl. rapsolie
1 spsk. grov Dijon sennep
1 spsk. eddike
1 spsk. vand
1 spsk. honning
2 dl. grofthakkede blandede krydderurter: persille, purløg, kørvel, brøndkars
Fremgangsmåde
Spring Rolls med grøntsager efter anvisning på posen.
Asparges fordeles i 10 bundter og bind hver bundt med en lang blancheret porre strimmel, og krydr bundterne med salt og peber. Herefter fordeles de på en bageplade, og bages med i ovnen sammen med forårsrullerne de sidste 10-12 min.
Bland alle salsa ingredienserne, og vend dem med krydderurterne lige inden servering.
Servér forårsrullermed med aspargesbundterne der overhældes med den grønne salsa.
