China Maxi med oksekød med bagte persillerødder og grøn salsa med ristet sesamfrø
10 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Prøv denne lækre opskrift på vores China Maxi forårsrulle med oksekød, bagte persillerødder, hjemmelavet grøn salsa og ristede sesamfrø. Giv eventuelt retten lidt ekstra krydderurter for et friskt pift! Du kan med fordel supplere retten med lækre sprøde salater af sæsonens grønt og spicy dips.
Retten er særlig god til portionsservering, men kan også nemt være en del af kantinens frokostbuffet.
Velbekomme!
Retten er særlig god til portionsservering, men kan også nemt være en del af kantinens frokostbuffet.
Velbekomme!
Ingredienser
10 stk. China Maxi med oksekød
5-10 persillerødder
3 spsk. rapsolie
Salsa:
1 bundt persille
1 fed hvidløg
1 spsk. sesamolie
1 dl. rapsolie
saften af en citron
2 spsk. ristede sesamfrø
5-10 persillerødder
3 spsk. rapsolie
Salsa:
1 bundt persille
1 fed hvidløg
1 spsk. sesamolie
1 dl. rapsolie
saften af en citron
2 spsk. ristede sesamfrø
Fremgangsmåde
Tilbered China Maxi forårsruller med oksekød efter anvisning på posen.
Skyl og skær persillerødderne i grove stave, vend dem i olie og krydder med salt og peber.
Bag rødderne i ovnen sammen med forårsrullerne.
Salsa:
Blend alle ingredienserne, og smag til med salt og peber.
Anret forårsrullerne med de bagte persillerødder sammen med salsaen og de ristede sesamfrø som dip.
Skyl og skær persillerødderne i grove stave, vend dem i olie og krydder med salt og peber.
Bag rødderne i ovnen sammen med forårsrullerne.
Salsa:
Blend alle ingredienserne, og smag til med salt og peber.
Anret forårsrullerne med de bagte persillerødder sammen med salsaen og de ristede sesamfrø som dip.