Spring Rolls med kylling og forårssalat med forårsløg, asparges og krydderolie
10 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Er du også fan af forårsruller? Så vil du elske denne ret! I denne opskrift får du nemlig vores sprøde Spring Rolls med kylling, forårssalat med glasnudler, forårsløg asparges og krydderolie.
Hvis man ønsker et vegetarisk supplement til Spring Rolls med kylling kan man med fordel vælge vores Spring Rolls med grøntsager.
Opskriften fungere rigtig godt på kantinens buffet som frokostanretning eller som portionsservering.
Velbekomme!
Hvis man ønsker et vegetarisk supplement til Spring Rolls med kylling kan man med fordel vælge vores Spring Rolls med grøntsager.
Opskriften fungere rigtig godt på kantinens buffet som frokostanretning eller som portionsservering.
Velbekomme!
Ingredienser
10 stk. Spring Rolls med kylling
500 g glasnudler
2-3 bundter grønne/hvide asparges
1 bundt forårsløg
ca. 2 dl. madolie
ca. 50 g Friske krydderurter; f.eks. persille, purløg og kørvel
500 g glasnudler
2-3 bundter grønne/hvide asparges
1 bundt forårsløg
ca. 2 dl. madolie
ca. 50 g Friske krydderurter; f.eks. persille, purløg og kørvel
Fremgangsmåde
Spring Rolls med kylling og glasnudler tilberedes efter anvisning på poserne. Afkøl de kogte nudler.
Snit eller hak forårsløg og asparges fint, og vend ca. ¾ i nudlerne.
Blend ca. halvdelen af krydderurterne med olien, og vend blandingen med nudlerne.
Anret nudel salaten i små eller store skåle, sammen med asparges og drys med krydderurterne.
Server de lune Spring Rolls med kylling til.
Snit eller hak forårsløg og asparges fint, og vend ca. ¾ i nudlerne.
Blend ca. halvdelen af krydderurterne med olien, og vend blandingen med nudlerne.
Anret nudel salaten i små eller store skåle, sammen med asparges og drys med krydderurterne.
Server de lune Spring Rolls med kylling til.