Van Choy Mini forårsruller med grøntsager med frisk ingefær gazpacho suppe
10 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Kan miniruller kombineres med supper? Selvfølgelig kan de det! I denne opskrift får du opskriften på vores veganske Van Choy Mini forårsruller med grøntsager med frisk ingefær og gazpacho suppe. Opskriften kan med fordel supplere med lækkert hjemmebagt brød eller sprøde brød croutoner. Gazpacho suppen kan med fordel laves dagen i forvejen så det kun er de sprøde miniruller som skal tilberedes på dagen.
Retten er perfekt som den lette aftensmad eller en lækker let frokostanretning.
God appetit!
Retten er perfekt som den lette aftensmad eller en lækker let frokostanretning.
God appetit!
Ingredienser
20-30 stk. Van Choy mini forårsruller med grøntsager
Gazpachosuppe:
800 g. tomater skåret i både
200 g. agurk skåret groft
1 zittauerløg pillet i skåret groft
2 pillet fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
25 gram frisk reven ingefær
evt. 1 spsk. tomatkoncentrat
saften af 1 citron
Gazpachosuppe:
800 g. tomater skåret i både
200 g. agurk skåret groft
1 zittauerløg pillet i skåret groft
2 pillet fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
25 gram frisk reven ingefær
evt. 1 spsk. tomatkoncentrat
saften af 1 citron
Fremgangsmåde
Van Choy mini forårsruller med grøntsager tilberedes efter anvisning på æsken.
Gazpacho suppe
Blend alle ingredienserne til gazpacho-suppen (tomater, agurk, zittauerløg og hvidløg) sigt efterfølgende suppen. Smag til med ingefær, olivenolie, citronsaft, sukker, salt og peber, og evt. lidt tomatkoncentrat hvis man ønsker en lidt kraftigere smag.
Anret Gazpachoen i portions skåle eller glas med en underkop – og helst så kølig som muligt. Anret 2-3 miniruller til hver suppe og pynt evt. suppen med lidt agurketern, krydderurter og/eller olivenolie.
Tip! – frys eventuelt nogle isterninger af suppen forinden og kom 1-2 i hver skål ved servering – derved holder de sig køligere i længere tid.
Gazpacho suppe
Blend alle ingredienserne til gazpacho-suppen (tomater, agurk, zittauerløg og hvidløg) sigt efterfølgende suppen. Smag til med ingefær, olivenolie, citronsaft, sukker, salt og peber, og evt. lidt tomatkoncentrat hvis man ønsker en lidt kraftigere smag.
Anret Gazpachoen i portions skåle eller glas med en underkop – og helst så kølig som muligt. Anret 2-3 miniruller til hver suppe og pynt evt. suppen med lidt agurketern, krydderurter og/eller olivenolie.
Tip! – frys eventuelt nogle isterninger af suppen forinden og kom 1-2 i hver skål ved servering – derved holder de sig køligere i længere tid.