Økologiske ovnruller med boghvedesalat
10 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne smagfulde og appetitvækkende opskrift på vores økologiske og veganske ovnruller med boghvede salat. Retten passer perfekt til de kødfrie dage på kantinens buffet. Boghveden kan fint erstattes eller suppleres med andre kornsorter f.eks. perlebyg.

Du kan enten servere retten som portionsanrettet eller på kantinens frokostbuffet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. økologiske ovnruller
500 g boghvedekerner
500 g pillet edamamebønner
100 g spirer – f.eks. af hvede, hvidløg
50 g ristede solsikkekerner
2 forårsløg

Dressing:
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. honning
2 spsk. madolie
1 spsk. grov sennep

Fremgangsmåde

De økologiske ovnruller tilberedes efter anvisning på posen.
Boghveden skylles grundigt og koges efterfølgende i ca. 8 min. med lidt salt. Lad dem efterfølgende trække yderligere 8 min i det varme vand, hvorefter det sigtes. Vend boghvede med edamamebønner, spirer, forårsløg og de ristede solsikkekerner.

Dressing:
Hvidvinseddike lunes med honningen til den har en blød konsistens og herefter røres den med olie og sennep. Smages til med lidt salt og peber.

TIPS! - Boghvede kan også fint erstattes af andre kornsorter – f.eks. perlebyg.


Produkt i opskrift

Økologiske Ovnruller