
Classic ovnrulle "hapsere" med spidskålssalat, ristede sesamfrø og frøspirer

Beskrivelse
Hvem elsker ikke en sprød varm forårsrulle? Prøv vores klassiske Classic forårsrulle i en ny, moderne og sprød "hot-dog" style version! I denne opskrift får du vores Classic ovnrulle "hapsere" med spidskålssalat, ristede sesamfrø og rødbedespirer.
Servér retten på kantinens frokostbuffet eller som portionsanrettet.
Velbekomme!
Ingredienser
20 stk. Classic ovnruller
1 stk. Spidskål
½ dl. ristede sesamfrø
2 spsk. sesamolie eller lign.
200 g rødbedespirer
2 spsk. limesaft
2 spsk. rørsukker
Lidt soyasauce
2 tsk. salt
Fremgangsmåde
Classic ovnrulle tilberedes efter anvisning på emballagen. Snit spidskål ultrafint, evt. på en foodprocessor/køkkenmaskine. Vendes og knuses let med sesamolie, sukker, salt og limesaft til kålen bliver lidt mør men stadig bibeholder sprødhed og et friskt bid. Lav et aflangt snit i hver Spring Roll og fyld med spidskålssalaten. Pynt med rødbedespirer og de ristede sesamfrø. Serveres med soyasauce.
TIPS! – Har du ikke spidskål kan hvidkål også fint bruges – bare det snittes meget fint, hvilket gør det delikat.
