Classic ovnrulle "hapsere" med spidskålssalat, ristede sesamfrø og frøspirer
10 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Hvem elsker ikke en sprød varm forårsrulle? Prøv vores klassiske Classic forårsrulle i en ny, moderne og sprød "hot-dog" style version! I denne opskrift får du vores Classic ovnrulle "hapsere" med spidskålssalat, ristede sesamfrø og rødbedespirer.
Servér retten på kantinens frokostbuffet eller som portionsanrettet.
Velbekomme!
Servér retten på kantinens frokostbuffet eller som portionsanrettet.
Velbekomme!
Ingredienser
20 stk. Classic ovnruller
1 stk. Spidskål
½ dl. ristede sesamfrø
2 spsk. sesamolie eller lign.
200 g rødbedespirer
2 spsk. limesaft
2 spsk. rørsukker
Lidt soyasauce
2 tsk. salt
1 stk. Spidskål
½ dl. ristede sesamfrø
2 spsk. sesamolie eller lign.
200 g rødbedespirer
2 spsk. limesaft
2 spsk. rørsukker
Lidt soyasauce
2 tsk. salt
Fremgangsmåde
Classic ovnrulle tilberedes efter anvisning på emballagen. Snit spidskål ultrafint, evt. på en foodprocessor/køkkenmaskine. Vendes og knuses let med sesamolie, sukker, salt og limesaft til kålen bliver lidt mør men stadig bibeholder sprødhed og et friskt bid. Lav et aflangt snit i hver Spring Roll og fyld med spidskålssalaten. Pynt med rødbedespirer og de ristede sesamfrø. Serveres med soyasauce.
TIPS! – Har du ikke spidskål kan hvidkål også fint bruges – bare det snittes meget fint, hvilket gør det delikat.
TIPS! – Har du ikke spidskål kan hvidkål også fint bruges – bare det snittes meget fint, hvilket gør det delikat.