China Maxi fyldt med stegte ananasris og cashewnødder
10 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Prøv denne smagfulde og nemme opskrift på vores sprøde China Maxi forårsruller med oksekød med stegte ananasris og cashewnødder. Ananasris kan også fint erstattes eller suppleres med mangofrugt.
Opskriften er perfekt til en varm, dansk sommerdag på kantinens frokostbuffet eller som portionsanretning.
Velbekomme!
Opskriften er perfekt til en varm, dansk sommerdag på kantinens frokostbuffet eller som portionsanretning.
Velbekomme!
Ingredienser
10 stk. China Maxi forårsruller med oksekød
500 g kogt ris
1 ananas skåret i små tern
50 g frisk ingefær
1 lille bundt forårsløg
25 g ristede cashewnødder
Lidt madolie
Sojasauce
500 g kogt ris
1 ananas skåret i små tern
50 g frisk ingefær
1 lille bundt forårsløg
25 g ristede cashewnødder
Lidt madolie
Sojasauce
Fremgangsmåde
China Maxi forårsruller med oksekød tilberedes efter anvisning på posen.
Rist ananas på en hed pande med madolie til de bliver lysebrune.
Tilsæt risene og smag til med lidt frisk reven ingefær og sojasauce.
Flæk de varme China Maxi forårsruller på langs og fyld med ananasrisene.
Krydres med lidt fintsnittet forårsløg og cashewnødder.
Tips!
Ananas kan fint erstattes eller suppleres af mangofrugt
Rist ananas på en hed pande med madolie til de bliver lysebrune.
Tilsæt risene og smag til med lidt frisk reven ingefær og sojasauce.
Flæk de varme China Maxi forårsruller på langs og fyld med ananasrisene.
Krydres med lidt fintsnittet forårsløg og cashewnødder.
Tips!
Ananas kan fint erstattes eller suppleres af mangofrugt