Spring Rolls med oksekød med nudelsalat af kinaradise med sojasvampe
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Mangler du inspiration til den nemme og nærende frokostanretning? Så får du her en opskrift, der går godt som portionsservering og på kantinens frokostbuffet! Opskriften består af vores Spring Rolls med oksekød med nudelsalat af kinaradise med ristede sojasvampe. Nudelsalaten kan sagtens erstattes af andre sprøde og lækre salater evt. med sæsonens grønt.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Spring Rolls med oksekød
1 kinaradise
250 g grofthakkede svampe
1 spsk. ristede sesamfrø
1 hakket rød chili
1 bundt forårsløg
1 dl. rapsolie
1 dl. soja

Fremgangsmåde

Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på posen.
Skræl kinaradisen, og skær den i lange stimler á 10-12 cm. på køkkenmaskine/mandolin.
Skær svampene i grove skiver, og rist dem hårdt i kort tid på en pande.
Vend dem efterfølgende i en blanding af olie, soja og chili. Blanchér strimlerne af kinaradise i kogende vand i ca. 30 sek. Så de bibeholder sprødheden. Hæld vandet fra, og lad strimlerne dryppe lidt af.
Overhæld ”nudelsalaten” med sojasvampene, og drys til sidst med snittet forårsløg og sesamfrø.

Servér salaten sammen med Spring Rolls med oksekød.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med oksekød