Hvidkålsrouletter med svampe frikassé
10 pers.
30-45 min.

Beskrivelse

Prøv vores opskrift på klassiske og appetitvækkende forstegte Hvidkålsrouletter med svampe frikassé. Opskriften er ideel til efteråret hvor svampe også er i sæson.
Opskriften kan med fordel suppleres med en sprød bulgurssalat fyldt med grøntsager og koriander eller med kogte kartofler.

Retten kan enten serveres som portionsanretning eller på kantinens buffet.

Velbekomme!

Ingredienser

20 stk. Forstegte Hvidkålsrouletter
750 g champignon eller blandede svampe
1 finthakket løg
½ liter piskefløde
1 citron

Fremgangsmåde

Tilbered de forstegte Hvidkålsrouletter efter anvisning på posen.
Imens skæres svampene i grove stykker.
Sautér svampene med løg, og tilsæt fløden.
Lad frikasséen koge ind til saucekonsistens. Smag den til med citronsaft.

Tip! – Servér eventuelt kogte kartofler eller en lun bulgursalat til.

Produkt i opskrift

Forstegte Hvidkålsrouletter