Spring Rolls med grøntsager og spicy rødkål fennikel salat i sur-sød marinade
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Er du også fan af forårsruller? Så vil du elske denne ret! I denne opskrift får du nemlig vores sprøde vegetariske Spring Rolls med grøntsager og spicy rødkål fennikel salat i sur-sød marinade.

Hvis man ønsker at tilføje kød til retten så kan vores Spring Rolls med grøntsager sagtens skiftes ud med Spring Rolls med kylling eller oksekød.

Retten gør sig særlig godt som portionsanretninger men kan også sagtens fungere som grab & go på kantinens buffet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Spring Rolls med grøntsager
ca. ½ rødkål
2 fennikel
saften af 1 lime og 1 appelsin
1 spsk. lun honning
1 spsk. fintsnittet frisk ingefær
1-2 friske chili
1 tsk. knust korianderfrø
3 spsk. rapsolie
Evt. nødder til pynt, evt. Pecan eller cashew

Fremgangsmåde

Spring Rolls med grøntsager tilberedes efter anvisning på posen.
Snit rødkål, og fennikel fint i strimler, og marinér salaten i lime og appelsinsaft samt honning. Smag salaten til med chili, ingefær, koriander og vend det hele i olien.
Anret evt. salaten i små portionsskåle, sammen med de lune forårsruller.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med grøntsager