Spring Rolls med oksekød med æblekompot med stjerneanis og ingefær
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Mangler du inspiration til den nemme og nærende frokostanretning? Så får du her en opskrift, der går godt som portionsservering og på kantinens frokostbuffet! Opskriften består af vores Spring Rolls med oksekød med æblekompot, stjerneanis og ingefær. Retten kan med fordel suppleres af lækre sprøde salater med sæsonens grønt.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Spring Rolls med oksekød
6-10 æbler afhængig af størrelse
2 pillet løg
2 stjerneanis
1 spsk. hakket ingefær
3 spsk. sukker
1 dl. æbleeddike
3 lime

Fremgangsmåde

Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på posen.
Skær æbler og løg i grove stykker og kog dem sammen med stjerneanis i ca. 10-15 min. så der stadig bibeholdes hele stykker i kompotten.
Smag æbler og løg til med sukker, æbleeddike, og krydr med ingefær og salt.
Servér kompotten lun eller kold til ovnrullerne, evt. dekoreret med friske stykker æbler og revet peberrod.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med oksekød