Spring Rolls med kylling a la ristaffel med grøn basilikum karrycreme
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Er du også fan af forårsruller? Så vil du elske denne ret! I denne opskrift får du nemlig vores sprøde Spring Rolls med kylling a la ristaffel med grøn basilikum karrycreme. Den klassiske forårsrulle på en hel ny og sprød måde!

Hvis man ønsker et vegetarisk supplement til Spring Rolls med kylling kan man med fordel vælge vores Spring Rolls med grøntsager.

Opskriften fungere rigtig godt på kantinens buffet som frokostanretning og tilbehøret til ristaflen kan tilpasses efter behov og smag.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Spring Rolls med kylling
1 ds. Kokosmælk (400g)
1 stort spsk. grøn karrypasta
lidt frisk basilikum

Anrettes i hver sin skål;
500 g kogte lune brune ris
300 g frisk ananas i tern
300 g æbler i tern
150 g rosiner
150 g finthakket rødløg
100 g ristet kokos
100 g nødder af en slags
5 hele lime skåret i både

Fremgangsmåde

Spring Rolls med kylling tilberedes efter anvisning på posen.
Imens koges kokosmælken op, og smages til med grøn karrypasta.
Tilsæt finthakket basilikum ved anretning.
Anret Spring Rolls med kylling på et fad og sæt ved siden af de forskellige skåle med tilbehør.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med kylling