Spring Rolls med grøntsager og lun spidskålssalat med mango lime chutney
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Hvem elsker ikke en lækker og sprød forårsrulle? I denne opskrift får du vores sprøde og vegetariske Spring Rolls med grøntsager, bagte grønne asparges og krydderurtesalsa. Drys eventuelt med lidt ekstra krydderurter for at give retten et friskt pift. Retten kan også med fordel supplere med andre sprøde og lækre salater evt. med sæsonens grønt.

Retten er særlig god til portionsservering, men kan også nemt være en del af kantinens frokostbuffet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Spring Rolls med grøntsager
1 spidskål
3 fed hvidløg
1 rød chili
1 spsk. Ristede sesamfrø
200 g mango chutney
4-5 lime
Olie i stegning

Fremgangsmåde

Spring Rolls med grøntsager tilberedes efter anvisning på posen.
Snit spidskål meget fint i lange strimler. Snit hvidløg og chili i fine skiver, og fritér det gyldent i en wok med lidt olie. Tilsæt straks spidskålen, og rist det med i 1-2 min. hvorefter salaten krydres med salt og peber.
Anret salaten på fad sammen med forårsruller og servér retten med mango chutney smagt til med limesaft, og små både af limestykker som tilbehør.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med grøntsager