![Samosa med persisk salat](https://daloon.dk/wp-content/uploads/2021/08/Daloon-Samosa-med-persisk-salat-desktop-1080x675.jpg)
Van Choy Mini forårsruller med grøntsager a la saltimbocca snack med lufttørret skinke og salvie
10 pers.
25-30 min.
![](https://daloon.dk/wp-content/uploads/2021/06/stove.png)
Beskrivelse
Prøv denne lækre og nemme opskrift på Van Choy mini forårsruller med grøntsager a la saltimbocca snack med lufttørret skinke og salvie.
Opskriften er nem at lave og den er et sikkert hit som mødesnack, alene eller sammen med andre snacks eller som sprød snack eller tapas anretning på kantinens buffet. Anretningen fungere rigtig godt som frokostanretning.
Velbekomme!
Opskriften er nem at lave og den er et sikkert hit som mødesnack, alene eller sammen med andre snacks eller som sprød snack eller tapas anretning på kantinens buffet. Anretningen fungere rigtig godt som frokostanretning.
Velbekomme!
Ingredienser
30 stk. Van Choy Mini forårsruller med grøntsager
10 skiver lufttørret skinke (ca. 100 g.)
30 store salvieblade
30 tandstikker
10 skiver lufttørret skinke (ca. 100 g.)
30 store salvieblade
30 tandstikker
Fremgangsmåde
Skær hver skive skinke i 3 stykker og bind her hver minirulle med 1 stykke skinke, og sørg for at have et salvieblad mellem minirullen og skinke.
Stik en tandstik igennem for at holde skinken på plads. Minirullerne tilberedes derefter som anvist på æsken, og serveres straks lune på fad eller i passende skåle.
Tip! – Læg eventuelt tandstikkerne i lidt vand inden brug, så de ikke risikere at blive for mørke under tilberedningen.
Stik en tandstik igennem for at holde skinken på plads. Minirullerne tilberedes derefter som anvist på æsken, og serveres straks lune på fad eller i passende skåle.
Tip! – Læg eventuelt tandstikkerne i lidt vand inden brug, så de ikke risikere at blive for mørke under tilberedningen.