Spring Rolls med oksekød med sprød grønkålssalat med æbler og mandelsalsa
10 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Prøv denne lækre og appetitvækkende opskrift på Spring Rolls med oksekød, sprød grønkålssalat med æbler og mandelsalsa. Grønkålssalaten og mandelsalsaen kan med fordel laves dagen i forvejen, så det kun Spring Rolls med oksekød som skal tilberedes.
Opskriften er nem at lave, og den er et sikkert hit på kantinens buffet - både som aftensmad eller frokostanretning.
Velbekomme!
Opskriften er nem at lave, og den er et sikkert hit på kantinens buffet - både som aftensmad eller frokostanretning.
Velbekomme!
Ingredienser
10 stk. Spring Rolls med oksekød
500 g frisk grønkål
1 rødløg
3 æbler
evt. kerner fra 1 granatæble
1 appelsin
75 g mandler
2 dl. rapsolie
500 g frisk grønkål
1 rødløg
3 æbler
evt. kerner fra 1 granatæble
1 appelsin
75 g mandler
2 dl. rapsolie
Fremgangsmåde
Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på posen.
Pluk grønkålen i små buketter, og skyl dem grundigt.
Snit rødløg og æblerne i skiver eller tern. Halvér granatæblet på tværs og slå kernerne ud af granatæblet med en spiseske.
Blend mandlerne med olien og saften fra appelsinen, til en grov puré.
Bland grønkål, æbler og rødløg med mandelsalsaen og server straks med forårsrullerne.
Pluk grønkålen i små buketter, og skyl dem grundigt.
Snit rødløg og æblerne i skiver eller tern. Halvér granatæblet på tværs og slå kernerne ud af granatæblet med en spiseske.
Blend mandlerne med olien og saften fra appelsinen, til en grov puré.
Bland grønkål, æbler og rødløg med mandelsalsaen og server straks med forårsrullerne.