Hvidkålsrouletter på ristet brød med sennep, syltet rødbede og frisk peberrod
10 pers.
30-45 min.

Beskrivelse

Prøv vores opskrift på klassiske og appetitvækkende forstegte Hvidkålsrouletter på ristet brød med sennep, syltede rødbeder og frisk peberrod.

Retten kan med også sagtens serveres kold som klassisk smørrebrød, enten som portionsservering eller på kantinens buffet til frokost sammen med andet smørrebrød og kolde retter.

Velbekomme!

Ingredienser

20 stk. Forstegte Hvidkålsrouletter
20 skiver ristet rugbrød eller hvedebrød
100 g sennep
250 g syltede rødbeder
50 g frisk peberrod

Fremgangsmåde

Tilbered de forstegte Hvidkålsrouletterne efter anvisning på posen.
Lad herefter Hvidkålsrouletterne dryppe lidt af på et viskestykke.
Herefter fordeles de forstegte Hvidkålsrouletter på de ristede brødskiver.
Servér Hvidkålsrouletterne med sennep, rødbeder og frisk peberrod.

Tip! Retten kan eventuelt også serveres kold, som klassisk smørrebrød.


Produkt i opskrift

Forstegte Hvidkålsrouletter