
Van Choy Mini forårsruller med oksekød med tomat lakridsdip og brændte nødder

Beskrivelse
Prøv denne lækre og nemme opskrift på Van Choy mini forårsruller med oksekød, tomat-lakridsdip og brændte nødder.
Opskriften er nem at lave og den er et sikkert hit som mødesnack, alene eller sammen med andre snacks eller som sprød snack anretning på kantinens buffet.
Velbekomme!
Ingredienser
30 stk. Van Choy Mini forårsruller med oksekød
Tomat-lakridsdip:
150 g. tomatkoncentrat
50 g. vand
50 g. flormelis
½ tsk. lakridspulver
Brændte nødder:
75 g. sukker
50 g. vand
100 g. blandende nødder
1 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
Van Choy Mini forårsruller med oksekød tilberedes efter anvisning på æsken.
Bland alle ingredienserne til tomat-lakridsdip ’en. Kog vand sukker og nødderne ind på en pande til vandet er fordampet og sukkeret begynder at karamelliserer.
Tilsæt bagepulveret og afkøl nødderne på et skærebræt. Hak nødderne med en brødkniv.
Anret minirullerne i med dip, og drys de brændte nødder udover.
