Spring Rolls Maxi TO GO med edamame-bønnesalat og misodip
10 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Prøv denne lækre og nemme opskrift på Spring Rolls Maxi forårsruller med oksekød med edamame-bønnesalat og hjemmelavet misodip. Salaten kan sagtens tilpasses med fordel suppleres med en grov sennep rørt med lidt honning og yoghurt naturel.

Du kan med fordel servere retten i små wok-bokse med tilhørende bægre med misodip, men retten kan også sagtens serveres på fade på kantinens frokostbuffet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Spring Rolls Maxi forårsruller med oksekød
500 gram edamame bønner uden bælg
1 finthakket rødløg
lidt spæd salat – ca. 150 g

Misodip:
6 spsk. miso
1 spsk. sesamfrø
½ tsk. tørret chili
1 spsk. madolie
saften af ½ citron – ca. 2 spsk.
1 tsk. rørsukker
1,5 spsk. tahin
2 fed hvidløg
Lidt vand
Salt og peber

Fremgangsmåde

Spring Rolls Maxi forårsruller tilberedes efter anvisning på posen.

Misodip: Rist sesamfrø på en tør pande og kom dem i en blender med de øvrige ingredienser. Juster evt. med lidt vand til en cremet konsistens.
Bland edamame bønnerne med rødløg og salat, som herefter marineres med ca. 1 spsk. misodip.
Resten af misodip’en serveres i en separat skål.

Tips!
Retten kan fint pakkes i små wok-bokse og bægre til misodip

Produkt i opskrift

Spring Rolls Maxi med oksekød