Økologiske minirulle snacks med grøn nøddesauce
10 pers.
10-15 min.

Beskrivelse

Hvem er ikke fan af en smagfuld og appetitlig mini forårsrulle snacks? I denne opskrift får du vores økologiske og veganske miniruller med grøn nøddesauce. Opskriften er nem at lave og den er et sikkert hit som mødesnack, alene eller sammen med andre snacks, eller som sprød snack anretning på kantinens buffet.

Velbekomme!

Ingredienser

30 stk. Økologiske Mini Spring Rolls
1 spsk. hasselnødder
1 spsk. græskarkerner
1 spsk. solsikkekerner
1 spsk. hørfrø
1 lille bundt persille
1 fed hvidløg
2 dl. madolie
1 tsk. Honning
1-2 tsk. Æblecidereddike

Fremgangsmåde

De økologiske miniruller tilberedes efter anvisning på æsken. Imens ristes alle kerner/nødder på en tør pande til de er lysebrune.
Herefter hældes nødder/kerner i en blender med olie, hakket persille, hvidløg, honning og æblecidereddiken – her blendes ingredienserne til en grov sauce og smages til med lidt salt og evt. peber.
Konsistensen kan evt. justeres med lidt ekstra æblecidereddike/vand.

TIPS! – Andre nødder kan også bruges eller man kan lave sin egen favoritblanding af nødder.

Produkt i opskrift

Økologiske Mini Spring Rolls