Spring Rolls med grøntsager serveret med hvedekerner og grøntsagsspyd
10 pers.
34-40 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne velsmagende og nemme opskrift på Spring Rolls med grøntsager med hvedekerner og grøntsagsspyd. Opskriften på grøntsagsspyd kan med fordel tilpasses efter sæsonens grøntsager eller efter hvilke grøntsager I har liggende i køleskabet.
Opskriften kan enten anrettes som portionsserveringer eller anrettes på fade til kantinens buffet.
Servér retten til aftensmad eller en lækker frokost. Velbekomme!
Opskriften kan enten anrettes som portionsserveringer eller anrettes på fade til kantinens buffet.
Servér retten til aftensmad eller en lækker frokost. Velbekomme!
Ingredienser
10 stk Spring Rolls med grøntsager
300 g hvedekerner
600 g kogende vand
3 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 dl hakket bredbladet persille
Evt. 10 engangsgafler
Evt. 10 papbægre
Evt. 10 portions-papbakke
Grøntsagsspyd:
10 træspyd
400 g blandet grøntsager f.eks. tomat, agurk, asparges, slikærter og peberfrugt
300 g hvedekerner
600 g kogende vand
3 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 dl hakket bredbladet persille
Evt. 10 engangsgafler
Evt. 10 papbægre
Evt. 10 portions-papbakke
Grøntsagsspyd:
10 træspyd
400 g blandet grøntsager f.eks. tomat, agurk, asparges, slikærter og peberfrugt
Fremgangsmåde
Spring Rolls med grøntsager tilberedes efter anvisning på posen. Hvedekernerne koges ca. 35-40 minutter og afkøles, smag herefter til med olivenolie, hvidløg, persille, salt og peber.
Spyd:
Skær grøntsagerne i ca. ens størrelse og fordel dem på spydende.
Anret det hele på en lille tallerken eller papbakke, perfekt til ”Grab and Go”.
Spyd:
Skær grøntsagerne i ca. ens størrelse og fordel dem på spydende.
Anret det hele på en lille tallerken eller papbakke, perfekt til ”Grab and Go”.