
Spring Rolls med grøntsager serveret med hvedekerner og grøntsagsspyd


Beskrivelse
Sæt tænderne i denne velsmagende og nemme opskrift på Spring Rolls med grøntsager med hvedekerner og grøntsagsspyd. Opskriften på grøntsagsspyd kan med fordel tilpasses efter sæsonens grøntsager eller efter hvilke grøntsager I har liggende i køleskabet.
Opskriften kan enten anrettes som portionsserveringer eller anrettes på fade til kantinens buffet.
Servér retten til aftensmad eller en lækker frokost. Velbekomme!
Ingredienser
10 stk Spring Rolls med grøntsager
300 g hvedekerner
600 g kogende vand
3 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 dl hakket bredbladet persille
Evt. 10 engangsgafler
Evt. 10 papbægre
Evt. 10 portions-papbakke
Grøntsagsspyd:
10 træspyd
400 g blandet grøntsager f.eks. tomat, agurk, asparges, slikærter og peberfrugt
Fremgangsmåde
Spring Rolls med grøntsager tilberedes efter anvisning på posen. Hvedekernerne koges ca. 35-40 minutter og afkøles, smag herefter til med olivenolie, hvidløg, persille, salt og peber.
Spyd:
Skær grøntsagerne i ca. ens størrelse og fordel dem på spydende.
Anret det hele på en lille tallerken eller papbakke, perfekt til ”Grab and Go”.
