Mini Burritos på krydderurtespyd med spicy avocado mayo
10 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Er Mini Burrtios et perfekt bud på en snack? Ja, selvfølgelig! I denne opskrift får du vores Mini Burritos med Tex-Mex oksekød gratineret med tomat og oliven tapanade. Opskriften kan med fordel serveres med en cremet creme fraiche dip rørt med hakket rødløg og persille.

Servér enten denne anretning som mødesnack eller til en tapasanretning sammen med andre snacks på kantinens buffet.

Velbekomme!

Ingredienser

30 stk. Mini Burritos med Tex-Mex
30 træpinde
500 g groft salt
1 dl. finthakkede krydderurter f.eks.
persille, purløg, kørvel og estragon
1 dl. mayo
1 moden avokado
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. limesaft
1 tsk. chili

Fremgangsmåde

Tilbered Mini Burritos med Tex-Mex efter anvisning på æsken.
Herefter rulles Mini Burritos i de hakkede krydderurter, og sættes enkeltvis på en træpind.
Hæld saltet i en vase eller 2, og sæt hver pind op i vasen, til en dekorativ buket.
Mos avokadoen, og rør den med mayonnaisen. Smag mayo’en til med chili, lime og dijonsennep, og server den i en seperat skål til ”Burrito buketten”.

Produkt i opskrift

Mini Burritos med Tex-Mex