Økologiske ovnruller med rødkålssalat, æbler og timiandressing
10 pers.
15-20 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne nemme og lækre opskrift på vores økologiske og veganske ovnruller med rødkålssalat, æbler og timiandressing. Retten passer perfekt til de kødfrie dage. Hvis du ønsker at tillføre kød til retten kan du enten erstatte eller supplere med vores Spring Rolls med oksekød eller Spring Rolls med kylling.
Du kan enten servere retten som portionsanrettet eller på kantinens frokostbuffet.
Velbekomme!
Du kan enten servere retten som portionsanrettet eller på kantinens frokostbuffet.
Velbekomme!
Ingredienser
10 stk. Økologiske ovnruller
½ rødt spidskål (ca. 600 g.)
2 forårsløg
2 æbler
50 g valnødder
Timian dressing:
2 spsk. tahin
1 fed hvidløg
½ dl. æblecidereddike
½ dl. vand
1 spsk. rørsukker
1 tsk. Friske timianblade
½ rødt spidskål (ca. 600 g.)
2 forårsløg
2 æbler
50 g valnødder
Timian dressing:
2 spsk. tahin
1 fed hvidløg
½ dl. æblecidereddike
½ dl. vand
1 spsk. rørsukker
1 tsk. Friske timianblade
Fremgangsmåde
De økologiske ovnruller tilberedes efter anvisning på posen.
Snit kålen fint i strimler – evt. på en køkkenmaskine. Blandes efterfølgende med æbler skåret i mindre stykker, grofthakket valnødder og snittet forårsløg.
Anret salaten dekorativt.
Dressing:
Bland alle ingredienser og smag til med lidt salt. Dressingen hældes over salaten og serveres straks til de varme ruller.
Snit kålen fint i strimler – evt. på en køkkenmaskine. Blandes efterfølgende med æbler skåret i mindre stykker, grofthakket valnødder og snittet forårsløg.
Anret salaten dekorativt.
Dressing:
Bland alle ingredienser og smag til med lidt salt. Dressingen hældes over salaten og serveres straks til de varme ruller.