Samosaerne med grøntsagsfyld tilberedes efter anvisning på posen. Edamamebønnerne koges i letsaltet vand i ca. 2 min. hvorefter de vendes i lidt olie og salt. Salaten skylles og snittes fint.
De varme samosaer anrettes i små portionsskåle med lidt salat og edamamebønnerne. Den indiske chutney serveres som tilbehør i små skåle. Drys eventuelt anretningen med lidt ekstra koriander og kokosflager.
Indisk grøn chutney:
Skyl og rens de grønne snack peber og chili for frø. Hak herefter peber, chili, frisk mynte, hvidløg og koriander groft, og blend 1/3 sammen med spidskommen, kokosmel, sukker og limesaft til det har en jævn konsistens. Afslutningsvis blendes den sidste 2/3 af krydderurterne med, tilføj gerne lidt vand undervejs så chutneyen får en god dip konsistens.
TIPS! Koriander kan fint erstattes af bredbladet persille