Classic forårsruller til ovn "hotdog-style" med spicy dip, peanuts, koriander og springløg
3 pers.
20 min.
Beskrivelse
Prøv denne lækre og nemme opskrift på forårsruller – hotdog-style. Vi har lavet forårsrullen til et friskt og sprødt alternativ til den klassiske hotdog – toppet med en spicy dip på sambal oelek, friske forårsløg og knasende, salte peanuts. Opskriften er nem at lave, og den er et sikkert hit som snack eller den hurtige aftensmad. Velbekomme!
Ingredienser
6 stk. Classic forårsruller til ovn
1 forårsløg
3 kviste frisk koriander el.lign.
3 spsk. peanuts
4 spsk. bønnespirer
1 lille skål soyasauce
Spicy-dip:
2 spsk. sambal oelek
4 spsk. tomatpuré
2 spsk. honning
1 forårsløg
3 kviste frisk koriander el.lign.
3 spsk. peanuts
4 spsk. bønnespirer
1 lille skål soyasauce
Spicy-dip:
2 spsk. sambal oelek
4 spsk. tomatpuré
2 spsk. honning
Fremgangsmåde
Tilbered Classic forårsruller til ovn efter anvisning på posen.
Når rullerne er bagt færdige flækkes de på langs som et pølsebrød. De fyldes med fintsnittet forårsløg, bønnespirer, koriander, og toppes med spicy-dip.
Servér forårsrullerne med soyasauce som tilbehør.
Velbekomme
Når rullerne er bagt færdige flækkes de på langs som et pølsebrød. De fyldes med fintsnittet forårsløg, bønnespirer, koriander, og toppes med spicy-dip.
Servér forårsrullerne med soyasauce som tilbehør.
Velbekomme