Classic forårsruller til ovn med hjemmelavet ketchup og rodfrugtfritter
2 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne smagfulde og appetitvækkende opskrift på Classic forårsruller til ovn med hjemmelavet ketchup og ovnbagte rodfrugtfritter. De ovnbagte rodfrugtfritter kan bestå af alle mulige rodfrugter – vi har valgt gulerødder, selleri og kartofler, men du kan vælge lige præcis dem, du bedst kan lide. Den hjemmelavede ketchup er den perfekte dyppelse til både rodfrugtfritter og forårsruller. Servér retten til aftensmad eller som frokost på farten. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Classic forårsruller til ovn
300 g rodfrugter f.eks. gulerødder, selleri og kartofler
3 spsk. olie
1 lime
1 bdt. koriander til pynt

Ketchup:
100 g tomatkoncentrat
30 g flormelis
2 spsk. eddike
Salt og peber

Fremgangsmåde

Rodfrugterne skylles og skæres i tynde strimler og vendes herefter i olie og drysses med salt. Herefter bages rodfrugterne i ovnen i ca. 25 min ved 220 grader. Classic forårsruller tilberedes efter anvisning på posen.
Imens røres ketchuppen, limen skæres i både og korianderen hakkes groft.

Ketchup:
Tomatkoncentrat røres godt sammen med flormelis og eddike. Smag ketchuppen til med salt og peber.

Server forårsrullerne og rodfrugt-fritterne med den hjemmerørte ketchup, et par lime både og lidt hakket koriander drysset over retten.

TIPS! Retten kan evt. serveres med en god forårssalat til.

Produkt i opskrift

Classic forårsruller til ovn
OKSEKØD & GRØNSAGER