Classic forårsruller til ovn med kokosnudler og chili-ananassalat
2 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne lækre og appetitvækkende opskrift med sprøde Classic forårsruller med asiatiske kokosnudler og frisk ananassalat med spicy chili. I denne opskrift får du ikke alene de velkendte Daloon-forårsruller, men også en ananassalat med masser af sødme, friskhed og syre. De bløde kokosnudler giver retten noget fylde og et anderledes twist. Retten er perfekt som aftensmad eller frokostanretning. Velbekomme!
Ingredienser
4 stk. Classic forårsruller til ovn
150 g æg-nudler
1,5 dl. kokosmælk
½ ananas
½ rød chili
2 forårsløg
2 spsk. kokosmel
½ lime
½ spsk. soyasauce
150 g æg-nudler
1,5 dl. kokosmælk
½ ananas
½ rød chili
2 forårsløg
2 spsk. kokosmel
½ lime
½ spsk. soyasauce
Fremgangsmåde
Classic ovn og nudlerne tilberedes efter anvisning på posen. Ananas skæres i små tern og vendes med finthakket forårsløg og rød chili efter smag og behag. Rist kokosmel gyldent på en pande og tilsæt kokosmælken.
Til sidst vendes de frisk kogte nudler i og retten smages herefter til med lidt limesaft og soyasauce.
Til sidst vendes de frisk kogte nudler i og retten smages herefter til med lidt limesaft og soyasauce.