Classic forårsruller til ovn med lun grønkål-linse salat med stegt pastinak og soja-æbledressing
4 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv og hele familien med denne lækre og smagfulde opskrift på Classic forårsruller med lun linsesalat med grønkål, stegt pastinak og en syrlig og krydret soja-æble-dressing. Retten er en smuk forening mellem nordiske råvarer som grønkål og æble og asiatiske råvarer som forårsruller, soja og forårsløg. Opskriften er perfekt at lave til familien eller større selskaber. Velbekomme!

Ingredienser

8 stk. Classic forårsruller til ovn
2 forårsløg
400 g frisk grønkål
400 g pastinakker
200 g Beluga-linser
Soja-æbledressing:
1 æble
4 spsk. soja
2 spsk. æbleeddike
5 spsk. madolie
Salt og peber

Fremgangsmåde

Forårsrullerne og linserne tilberedes efter anvisning på posen. Skær pastinakker i skiver eller stængler og tilbered dem i ovnen i en bradepande med lidt olie og salt, samtidig med forårsrullerne.
Skyl og pluk grønkål og bland det med snittet forårsløg.

Soja-æbledressing:
Pisk en dressing af finthakket æble, soja, eddike, madolie, rørsukker og smag til med salt og peber. Dressingen vendes i grønkålen sammen med de varme pastinakker
og de friskkogte linser. Serveres straks med de sprøde forårsruller.

Tips!
Beluga-linser kan erstattes af andre linser, som f.eks. grønne eller brune linser.

Produkt i opskrift

Classic forårsruller til ovn
OKSEKØD & GRØNSAGER