Classic forårsruller tilberedes efter anvisning på posen. Blomkålen plukkes og skylles, hvorefter den skæres i mindre buketter. Vend 3/4 af blomkålene i lidt olie og steg blomkålene direkte på en varm pande til de bliver gyldne. Blomkålen krydres evt. med lidt salt og peber. Den sidste 1/4 af blomkåls buketterne skæres i tynde skiver og blandes med ærterne i en skål.
Anret de sprøde forårsruller sammen med de ristede blomkål og blandingen med de rå blomkålsstrimler og ærter på en tallerken eller i en skål. Afslutningsvis drysses med lidt ekstra fintsnittet dild, lidt revet citronskal og fintsnittet chili efter smag.
Sommerdressingen serveres i en lille skål som tilbehør.
Sommerdressing
Hak dild fint og bland det godt sammen med yoghurt, citronsaft og sukker til det har en jævn konsistens.
TIPS! Udover dild, kan andre sommerkrydderurter også fint bruges f.eks. basilikum og purløg