Classic forårsruller til ovn med råstegt blomkål, ærter og dild-dressing
2 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Prøv denne smagfulde og nemme opskrift på vores sprøde Classic forårsruller med stegt blomkål, grønne ærter og cremet sommer-dressing med masser af dild. Retten er en skøn forening mellem de asiatiske forårsruller og det nordiske tilbehør med den stegte blomkål, de friske ærter og dild-dressingen. Opskriften er perfekt til en varm, dansk sommerdag. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Classic forårsruller til ovn
½ blomkål
100 g ærter
Lidt frisk chili
Lidt revet citron skræl
Lidt fintsnittet dild

Sommerdressing
1 dl. Yoghurt
1 tsk. friskpresset citronsaft (Citronen må ikke være overfladebehandlet)
½ tsk. sukker
1 lille bundt dild

Fremgangsmåde

Classic forårsruller tilberedes efter anvisning på posen. Blomkålen plukkes og skylles, hvorefter den skæres i mindre buketter. Vend 3/4 af blomkålene i lidt olie og steg blomkålene direkte på en varm pande til de bliver gyldne. Blomkålen krydres evt. med lidt salt og peber. Den sidste 1/4 af blomkåls buketterne skæres i tynde skiver og blandes med ærterne i en skål.

Anret de sprøde forårsruller sammen med de ristede blomkål og blandingen med de rå blomkålsstrimler og ærter på en tallerken eller i en skål. Afslutningsvis drysses med lidt ekstra fintsnittet dild, lidt revet citronskal og fintsnittet chili efter smag.

Sommerdressingen serveres i en lille skål som tilbehør.

Sommerdressing
Hak dild fint og bland det godt sammen med yoghurt, citronsaft og sukker til det har en jævn konsistens.

TIPS! Udover dild, kan andre sommerkrydderurter også fint bruges f.eks. basilikum og purløg

Produkt i opskrift

Classic forårsruller til ovn
OKSEKØD & GRØNSAGER