Classic forårsruller til ovn serveret med svampe-nudelsalat og chili-mayo.
2-3 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne smagfulde og nemme opskrift på Classic forårsruller med nudelsalat med svampe og en hjemmelavet, spicy chilimayo. Vores sprøde forårsruller får selskab af en lækker nudelsalat med kantareller, friske forårsløg, knasende peanuts og et lille chili-kick fra en rød, finhakket chili. Den hjemmelavede chilimayo med lime, chilipulver og tomatpuré fuldender retten. Lav opskriften til aftensmad eller den lette frokost. Velbekomme!
Ingredienser
6 stk. Classic ovn
200 g blandede svampe, f.eks. champignon og kantareller, skåret i skriver
500 g nudler
3 forårsløg, skåret i tynde strimler
100 g peanuts, du kan både bruge saltede eller usaltede
1 rød chili, finthakket
Chili-mayo:
3 spsk. mayonnaise
2 tsk. tomatpuré
1 tsk. flormelis
1 tsk. limesaft
1 tsk. chilipulver eller chipotle (røget)
200 g blandede svampe, f.eks. champignon og kantareller, skåret i skriver
500 g nudler
3 forårsløg, skåret i tynde strimler
100 g peanuts, du kan både bruge saltede eller usaltede
1 rød chili, finthakket
Chili-mayo:
3 spsk. mayonnaise
2 tsk. tomatpuré
1 tsk. flormelis
1 tsk. limesaft
1 tsk. chilipulver eller chipotle (røget)
Fremgangsmåde
Tilbered Classic forårsruller til ovn efter anvisning på posen. Imens koges nudlerne i let saltet vand efter anvisning på posen. Hæld nudlerne i en si. Svampene sauteres på en varm pande. Skær forårsløg i tynde strimler og hak chilien fint. Bland nudler med de sauterede svampe i en skål og top med forårsløg, chili, og peanuts.
Chili-mayo: Bland alle ingredienserne i en skål. Smag til med lidt salt og evt. lidt ekstra chili.
Servér nudelsalat sammen med de lune Classic forårsruller. Velbekomme`
Chili-mayo: Bland alle ingredienserne i en skål. Smag til med lidt salt og evt. lidt ekstra chili.
Servér nudelsalat sammen med de lune Classic forårsruller. Velbekomme`