Classic forårsruller til pande med aspargessalat, forårsløg og vilde ris
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv, og en du holder af med denne lækre og nemme opskrift på Classic forårsruller med sprød aspargessalat, friske forårsløg og kogte vilde ris. Aspargessalaten er lavet på friske grønne asparges, friske forårsløg og god olivenolie, som binder salaten sammen – og som er det perfekte tilbehør til en varm og sprød forårsrulle. Servér retten som aftensmadsmåltid eller som en frokostanretning. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Classic forårsruller til pande
1 bundt grønne asparges (ca. 250 g)
½ bundt forårsløg
150 g vilde ris (Basmati eller Jasmin ris kan også fint bruges)
1 spsk. olivenolie
1 skål med sojasauce

Fremgangsmåde

Classic forårsrullerne tilberedes efter anvisning på posen. Imens koges også de vilde ris som anvist på posen. Når risene er færdigkogte stilles de til afkøling i en sigte.
Skyl og snit forårsløg og asparges i mindre stykker, og bland dem afslutningsvis sammen med risene i en stor skål. Smag salaten til med olie, salt og peber. Anret de varme Classic forårsruller dekorativt med aspargessalaten og server lidt sojasauce i en skål som tilbehør.

TIPS! Hvide asparges kan også fint bruges i salaten – Husk at skrælle dem først.

Produkt i opskrift

Classic forårsruller til pande
OKSEKØD & GRØNSAGER