Classic forårsruller til pande med kokos nudler i karry æblecreme
4 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne appetitvækkende og velsmagende Classic forårsruller med kokosnudler i hjemmelavet æblecreme med karry. Karry og æble er de bedste venner og med lidt frisk ingefær, får du en sød, frisk og krydret æblecreme, der fungerer perfekt som både dyppelse og sammen med kogte nudler. Servér retten som aftenmad for hele familien. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Classic forårsruller til pande
150 g nudler
2 spsk. jordnødder/peanuts
2 æg – sammenpisket
2 forårsløg
1-2 dl. sursød-sauce


Fremgangsmåde

Classic forårsruller og nudler tilberedes efter anvisning på poserne. De sammenpiskede æg hældes på en varm pande med lidt olie og omrøres til røræg. Vend nudlerne i og smag til med jordnødder og lidt soya. Til sidst drysses retten med fintsnittet forårsløg. Serveres straks med de varme Spring Rolls og sur-sødsauce.

TIPS! – Hvis du ønsker lidt ekstra grøntsager i retten, kan du evt. tilsætte lidt ærter, spinat eller bønner i nudlerne.

Produkt i opskrift

Classic forårsruller til pande
OKSEKØD & GRØNSAGER