Classic forårsruller til pande med kokos nudler i karry æblecreme
4 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne appetitvækkende og velsmagende Classic forårsruller med kokosnudler i hjemmelavet æblecreme med karry. Karry og æble er de bedste venner og med lidt frisk ingefær, får du en sød, frisk og krydret æblecreme, der fungerer perfekt som både dyppelse og sammen med kogte nudler. Servér retten som aftenmad for hele familien. Velbekomme!
Ingredienser
8 stk. Classic forårsruller
400 g nudler
1 ds. Kokosmælk á 400 g.
4 tsk. karry
1 tsk. ingefær
2 æble – skåret i små tern
1 løg finthakket
400 g nudler
1 ds. Kokosmælk á 400 g.
4 tsk. karry
1 tsk. ingefær
2 æble – skåret i små tern
1 løg finthakket
Fremgangsmåde
Tilbered forårsrullerne og nudler efter anvisning på posen/æsken. Svits løg, og tilsæt karry, ingefær og kokosmælk.
Vend cremen med de lune nudler. Tilsæt æbletern til sidst, så de bevarer lidt sprødhed.
Servér straks med de varme forårsruller.
Vend cremen med de lune nudler. Tilsæt æbletern til sidst, så de bevarer lidt sprødhed.
Servér straks med de varme forårsruller.