Classic forårsruller til pande med sesam-ristederodfrugter og nem karrysauce
4 pers.
15-20 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne velsmagende og nemme opskrift på Classic forårsruller med sesam-ristede rodfrugter og en nem, cremet karrysauce. De stegte rodfrugter kan være lidt præcis dem, du allerbedst kan lide – vi har valgt kartofler, gulerødder, jordskokker og rødbeder. De stegte rodfrugter og sprøde forårsruller går hånd i hånd – og den cremede karrysauce med hvidløg binder hele retten sammen. Servér retten for hele familien eller til en hyggelig middag med vennerne. God appetit!
Ingredienser
8 stk. Classic Forårsruller til pande
700 g blandede rodfrugter
f.eks. kartofler, gulerod, jordskokker, rødbeder
Lidt olie til stegning
Sesamfrø
Evt. krydderurter til pynt
Karrysauce:
2 spsk. madolie
2 tsk. karry
2 dl cremefraiche 18 %
2 dl cremefraiche 38 %
2 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
700 g blandede rodfrugter
f.eks. kartofler, gulerod, jordskokker, rødbeder
Lidt olie til stegning
Sesamfrø
Evt. krydderurter til pynt
Karrysauce:
2 spsk. madolie
2 tsk. karry
2 dl cremefraiche 18 %
2 dl cremefraiche 38 %
2 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
Fremgangsmåde
Forårsrullerne tilberedes efter anvisning på posen. Imens skæres rodfrugterne i skiver på ca. ½ cm tykkelse. Steg rodfrugterne på en pande med lidt olie, til de er møre. Krydr med salt og sesamfrø.
Karrysauce: Varm olien i en lille gryde med karry og hvidløg i kort tid, og tilsæt herefter cremefraiche. Varm saucen godt igennem, og smag til med salt og peber. Anret det hele dekorativt, evt. med lidt friske krydderurter og et
Karrysauce: Varm olien i en lille gryde med karry og hvidløg i kort tid, og tilsæt herefter cremefraiche. Varm saucen godt igennem, og smag til med salt og peber. Anret det hele dekorativt, evt. med lidt friske krydderurter og et