Classic forårsruller til pande med spidskålsnudler
4 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv og hele familien med denne appetitvækkende og velsmagende opskrift på Classic forårsruller med hjemmelavede spidskålsnudler, majs og svampe. Spidskålsnudlerne bliver lavet med et par sammenpiskede æg, som giver retten en dejlig cremet konsistens – og på toppen får du både crunchy, ristede peanuts og friskhakket persille. Servér retten som aftensmåltid eller til frokost. Velbekomme!

Ingredienser

8 stk. Classic forårsruller til pande
200 g nudler
½ spidskål
50 g majs
50 g svampe
25 g ristede peanuts
2 æg – sammenpisket
1 lille bundt bredbladet persille
3 spsk. nøddeolie

Fremgangsmåde

Tilbered Classic forårsruller og nudlerne efter anvisning på æsken. Snit spidskålet i fine strimler.
Rist svampene i en hed wokgryde, og tilsæt æggemassen efter et par minutter, under omrøring. Tilsæt spidskålen, majs og de lune nudler. Smag ”spidskålsnudlerne” til og pynt med lidt persille og peanuts.

Tip! Server eventuelt lidt chutney til retten.

Produkt i opskrift

Classic forårsruller til pande