Classic forårsruller til pande med spinat couscous og sojahonningsauce med cashewnødder
4 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Forkæl dig selv og hele familien med denne lækre og nemme opskrift på Classic forårsruller med spinat-couscous og en sød og krydret sauce på honning og soja. Den velsmagende couscous er lavet på fuldkornscouscous, hvidløg og frisk spinat, som går rigtig godt sammen med de sprøde forårsruller. Som prikken over i’et får du også en lækker sauce, der binder hele retten sammen. Perfekt som aftensmad eller den varme frokost. Velbekomme!
Ingredienser
8 stk. Classic forårsruller til pande
250 g frisk spinat
4 dl. fuldkornscouscous
2 spsk. olie
1 spsk. smør
Sauce:
½ dl. soja
1 spsk. honning
½ spsk. Balsamico eddike
2 spsk. madolie
50 g ristede cashewnødder
250 g frisk spinat
4 dl. fuldkornscouscous
2 spsk. olie
1 spsk. smør
Sauce:
½ dl. soja
1 spsk. honning
½ spsk. Balsamico eddike
2 spsk. madolie
50 g ristede cashewnødder
Fremgangsmåde
Tilbered forårsruller og couscous efter anvisning på poserne.
Rist spinaten meget kort tid på en pande med lidt olie og 1 fed hakket hvidløg. Spinaten blandes herefter med couscoussen.
Imens lunes sojasauce med honning og balsamico hvorefter saucen blandes med olie og hakket cashewnødder.
Anret forårsrullerne sammen med couscoussen og dryp saucen over retten lige inden servering.
Rist spinaten meget kort tid på en pande med lidt olie og 1 fed hakket hvidløg. Spinaten blandes herefter med couscoussen.
Imens lunes sojasauce med honning og balsamico hvorefter saucen blandes med olie og hakket cashewnødder.
Anret forårsrullerne sammen med couscoussen og dryp saucen over retten lige inden servering.