Classic forårsruller til pande med stegte æg-nudler, jordnødder og sur-sødsauce
2 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Forkæl dig selv, og en du holder af med denne appetitvækkende og nemme opskrift på Classic forårsruller med stegte ægnudler, jordnødder og sur-sød-sauce som dyppelse. Opskriften er inspireret af de asiatiske gadekøkkener, hvor særligt stegte nudler og stir frys er vanvittigt populære. Servér retten som aftensmadsmåltid eller til frokost. God appetit!
Ingredienser
4 stk. Classic forårsruller til pande
150 g nudler
2 spsk. jordnødder/peanuts
2 æg – sammenpisket
2 forårsløg
1-2 dl. sursød-sauce
150 g nudler
2 spsk. jordnødder/peanuts
2 æg – sammenpisket
2 forårsløg
1-2 dl. sursød-sauce
Fremgangsmåde
Classic forårsruller og nudler tilberedes efter anvisning på poserne. De sammenpiskede æg hældes på en varm pande med lidt olie og omrøres til røræg. Vend nudlerne i og smag til med jordnødder og lidt soya. Til sidst drysses retten med fintsnittet forårsløg. Serveres straks med de varme Spring Rolls og sur-sødsauce.
TIPS! – Hvis du ønsker lidt ekstra grøntsager i retten, kan du evt. tilsætte lidt ærter, spinat eller bønner i nudlerne.
TIPS! – Hvis du ønsker lidt ekstra grøntsager i retten, kan du evt. tilsætte lidt ærter, spinat eller bønner i nudlerne.